<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Thursday, November 27, 2008
HEADS DOWN BIRDIE!


Pukul 11:28am, aku baru bertolak keluar daripada sekolah. dalam hati aku dah mula kecewa teramatlah, kalau ikutkan perancangan, aku nak blah awal daripada sekolah sama masa dengan bdak PSV tadi. tapi disbbkan ada 'MISUNDERSTANDING' dengan Mr.Akaun dengan Puan Shahidah di bilik pengurusan guru. aku terpaksa stay sana selama sejam stgh. Mula2 memanglah aku excited, tapi dah lepas time je, aku dah mula bosan, lebih2 lagi akaun pengeluaran memangnya aku teramat lemah(bkn K.O lah. cuma okok je) disebabkan aku jarang buat latihan. sbb tu aku tak brape berminat. beg aku punya lah berat dengan bebanan kertas akaun tusyen aku. ditambah dengan buku rujukan ekonomi form4/5 yang beratnya lebih kurg...err...lebih kurang..ermm tah lah, aku dah lpe, pastu Pn shahidah kasi lagi satu buku rujukn akaun. WALAMAKK WEIH, beg sangkut aku mmg dh tahap tenat. tambah lagi buku tebal akaun. ADUSH! nasib aku naik basikal. ringan sikit beban(tp time naik bukit tulah naya)
Time aku tgh syok2 mkn angin, baik je aku belok masuk ss17/2k aku nampak satu benda hitam kat tgh2 jalan. dh terleps sbnrnya tapi aku patah balik sbb nk tgk close up. tgk2 burung pipit kot. Mati di tgh jalan. with No heads?? aduhh.cian2. tapi pelik, darahnya mana? maknanya dia bkn mati kat sinilah eh?kering je aku tgk. hmm.so aku tgkplah gambar sbgai kenangan,(haiwan pn nak kenangan gakkan? bkn manusia je.ehehhee):P
Wachaaaaaaaaaaaaaaaa!~