<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Monday, November 24, 2008
Kids! Pls Dont try this At Home Or At the Surau.(utk tontonan 18sx)


Apis(bertudung) mmg macam bapok.aku setuju cakap Anis & Aimi. hahahaha. Romantik siakkk tengok adegan Iqbal & Apis!!~ jealous aku. hohohoho.:PP

hahahahhaha..al-kisahnya, aimi balik daripada buat paper Tk petang tadi ada menceritakan kisah lawak pada aku. iaitu, budak kelas TK, merangkap jiran depan rumah aku iaitu Naqib atau nama gadisnya NAQIBAH telah dipakaikan tudung oleh rakan-rakan perempuan sebaya dengan aku iaitu, Ainul. propnya menggunakan tudung aimi. Seriously bila aimi tunjuk gambar Naqib dalam handphone dia, YA ALLAH! sejibik macam awek cun melecun kot! Perempuan Asli pun kalah. Tapi kecantikan dan keayuannya hanya takat leher ke atas lah, Kalau dilihat tang leher ke bawah, confirm korang ketawa besar punya sampai terguling2 macam hindustan jadinya. tapi serious aku cakap. memang cantik, sampai aimi dengan Anis(brdsrkan blognya) kata, Apis(ketua kelas TK ) usha Naqib macam nak makan je. wooiihh. Sabar Apis, rilek, itu member ko tu, Jantan tu. rilek2. hahahaha..
Pastu Giliran Apis pula menjadi awek cun. Tapi dia tak cun pun. sebab dia tak punya raut wajah comel dan JAMBU macam Naqib. Sila lihat gambar di atas. Hah! kalau korang nak tahu itulah Apis(yang pakai tudung). Yang sebelah itu Iqbal namanya. hahahahahhaa.kalau korang tgk confirm geli makrifat pnya. Aku tgk pn sampai terNAIK bulu Roma aku. Nasib baik aku kenal diaorang. kalau tak....NAUZUBILLAHHHHHHH! Hahahhahaha..
tapi mmg lawaklah..diaorang ni sebenarnya tertekan tu disebabkan Subjek Paper TK pagi tadi yang aimi kata susah gile teramat susah. itu pasallah diaorang buat lawak sampai macam tu.
hehehehe.
P/s: Sesiapa yang membaca blog bahagian ni. jangan pulak salah sangka. mereka ni 100% straight! lagipun diaorang ni member baik. that's why perangai pn macam budak2. dh macam adik beradik dah pun. but overall...I LIKE DAT PICCA!! MUAHAHHAHAHHAHAHHA>XPPP

Wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!~