<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Saturday, November 22, 2008
Kucing Jalanan ke kucing bapaku??

aku tgh sibuk cari kotak-kotak utk mama. yelah, dia nak cari tempat nk simpan hadiah dia akan kasi pada kak Farah harinie memandangkan harijadi dia jatuh pada hari esok iaitu 23/11. aku pn 'Round2 ' satu rumah aku. dlm stor aku cari gak kotak kasut aku yang BAMS tu. tapi sape kemas sangat stor tu sampai kotak BAMS aku pn hilang???? aiseyhh.aku pnye extra tali aku pn kene buang ah camni. aduhh..nasib2.

No luck kat dalam rumah, aku pn cadang nk cari kat stor luar. bukak2 pintu je. Oh MAk! terkezut den! cish. aku ingat lembaga kelabu mana yang tgh tidur dpn pintu rumah aku. rpe2nya Pedro! hmmm..gaya tidur dia pn sudah diupgrade jadi mcm gaya tidur pontianak. mana aku tak terkejut. nasib tak terpijak kucing sekor nie kalau tak nanges berdarah ko nanti.ish3..
;PPP


Pedro tidur gaya takmau kalah. macam kne nightmare je. ey? skrg dh siang la. Bangun2! pemalas!
wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!~