<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Wednesday, November 19, 2008
Tawaran Universiti Mara??

Anda diminta hadir bersama
ibu bapa ke sesi taklmat & pemilihan
PROGRAM TAJAAN MARA, IPTA Luar Negara 'BTEC-HND & Degree program Univ.of East London UK, bertempatkan di No 7A jln USJ 21/11 subang jaya pada 21nov(jumaat) 8.30.
sila bawa bersama dokumen2 brikut:

-photo(4pcs)
-salinan i/c &sijil kelahiran pelajar & ibubapa)
-SPM/diploma slip/transkrip,
-sijil berhenti sekolah
-slip gaji @ penyata KWSP(ibubapa).
Hubungi Pn Najat untuk pengesahan kehadiran. TQ


woah! i've got a heart attack when someone's call me. i think kakak haritu yg datang sekolah kot call. dia suruh aku dtg sana? gila ah. ni dh mcm aku terpilih je ni sampai suruh bawak semua ni. aduhh. aku tak brape minat nk g studies abroad. tapi kalau aku tunjuk ni kat mama, confirm mama suruh pergi study kat luar negara. huhuhu. bingung aku. nak pergi ke takmau? tapi akak tu kata dia tak paksa. kata kakak tu lagi. aku dh ada kelayakan sbb aku result trial aku credit 7subject. so aku ada kelayakan sbb tu dia call aku. aku ingat minah mana yg call aku. ish. macam taw2 aku baru habis exam. huhuhuhu.

p/s: masalahnya perlu ke aku bgtaw mama?? hmmmmmmmm.:s


wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!~