<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Tuesday, November 18, 2008
SPM day six!

Tick-tock the clock goes on clocking.. and my paper only 2 left. YAhooo.. Addmath was my nightmare and tottaly OVER for good. huahuahua. Addmath tadi macam bikin tikam jantung org saje. bkn stakt jantung, bak kata aainaa, limpa, usus,isi perut, hati ginjal semua pn boleh terkeluar. hahahahaha.:PP but now and again...add math was hard.huhuhuhu. seram sejuk aku jadinya. nasiblah ddk bwh kipas mana tak rasa nk terkucil kat situ jgak.huhuuhu.:PP


7.15Am. my dad drop us at school's bus stop.sambil2 tu bibir lid tak putus2 tak kering2 dgn nasihat2 berguna. contohnya..'Jangan lupe check balik jawapan. salin soalan tu betul2. jangan buat careless mistake,' and whatsoever. hahaha.dad's my dad. terlalu ke'matematikkan' hhohoo..:P kami iaitu, aku,aimi,kechik ngan aimiazie lambat beratur kat tapak perhimpuanan sbb diaorg terlalu asyik study addmath. yeah ryte? aku dh mls sbnrnya nk stdy. huhuhu. hmm.nasib baik makcik guard yg bgtaw sbb time tu dia lalu situ. hiohohoho.;P

8Am- okey bermula episod menjawab2. disbbkan kalau paper sebelum ni half drpd budak 5sk1 berkongsi dgn budak 5sk2 kitaorg dduklah kat tmpt asal. tapi utk addmath budak sk2 tak amik addmath. so kitaorg di susun. aku duduk di lajur 3 baris 5(terakhirlah tu). sblh kanan aku pula Sujatha(bdk blkg aku sbnrnya)aduhh,,nasib baik paper 1 baik sikit. ada jugalah aku boleh jawab. yg tak boleh jawab? hmmph. tak dpt buat apa2lah. kasi hentam sajalah. ngeh3. tapi hentam2 tu berisilah. aku cuma hentam letak formulae je. Puan Lee kata kalau letak formulae yg betul pn dh dapat markah sbb kita taw nak guna formulae mana cuma taktahu macamana nk buat je. jadi takpelah.Ngeeeeeeeee.;E

10Am- Finally, my 2 hour for paper one habis. Ho-ray. but cant be happy yet. paper 2 lagi kasi mencekik. aduhhh..gila ah susah.i mean it's not really susah. tpi apa yg dia nak macam bengong je. aku tak paham. tp aku rasa paper tu tak bengong. aku yg bengong. sbb tak dpt buat. so kitaorg sblum paper 2 lepak kat koridor dpn library(hmm...byk plak tmpt lepak kitaorg kan? bersepah) yelah, Sekolah dh cuti kan? jadi skolah ini KAMI YG PUNYA! MUAHAHHAHAHHAHA!~

10:30Am- kami mulakan peperangan kami selama 2 jam setengah sehingga pukul 1. huarghhhh. aku terlalu khusyuk membuat sehingga tak sedar time. bila aku baru tgh or sedang membuat section B iaitu pilihan 4 soalan. aku dongak ah nk tgk time.tgk2 Aduhhh! lembap gila aku buat. dah pukul 11:30?????? huarghhhhhh..aku kena buat gila2 cepat ah. dhlah byk lagi soalan tak buat. aduhhh..mati aku matiiiiiiiiiiiii.;(((

1PM. Finally. im free from Addmath!! no more Addmath paper. can i rip the paper? no more tusyen Addmath yg ku slalu ponteng!! wakakakkakakaka.. tadi aku ingatkan nk balik ngan Iqbal pnye kereta. aainaa,Aimi, Yun & Yin nak naik gak sbb ajakan Aainaa. tapi Iqbal suruh tggu sat dia nak hantar buku teks sekolah. tup.tup.selang beberapa saat..aainaa punya parent dh sampai. Aainaa blah ah g naik kete dia. so..tak lama kemudian Arif/syahir/dgn spe eh sorg lg? dtg kat kete iqbal.dia kata nk tumpang. aku fikir. arghh. tadi kereta rooney diaorg bedal. iqbal pn diaorg nk bedal gak. aduhhh..lantaklah. aku/aimi/yun/yin pn amik kputusan jalan sahaja. guna cara manual utk pulang lagi best dapat air-con besar & semulajadi. hohohoho. :P

Esok paper Agama. apalagi. pulunnnn..pulunnnnnnnnnnn..;h


Wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!~~~