<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Wednesday, November 5, 2008
Gerangan "Engkau dalam situasiku"

Diskriminasi menjatuhkan aku
Reputasi kini menjadi bisu
dan aku , ku layu
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

C/O
Dan bila kau menghilang
Musnah la, musnah impian
tuk menggapai bintang
terangi hidup ku
Ku mahu kau tahu
engkaulah, destinasiku
dalam ingatanku .. oh oh oh…

Kerana diri ini tak daya lagi
menempuh hidup yang ku temui
dan aku , ku tunggu .. oh oh oh
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku


This song built up my spirit. i dunno, how it does, but it was! lately i always felt down but as soon i hear this song, all my spirit wake up.. i mean become 'bersemangat' lah. terasa lagu ni ada meaning yg sangat mendalam. cuma org yg btol2 faham lgu ni yg akan tahu. kali ini aku anggap SPM sbgai "engkau" bak dlm lagu ini. kalau failed la aku dlm spm ni or teruklah result aku dlm SPM. impian aku berkecai sudah seperti lagu ni. SPM sentiasa sebagai destinasi aku untuk mengejar impian. it getting nearer. & i keep busy with my graphic work and so on. hah! what to do. Azira sendiri sudah tegur muka aku nampak penat. padahal aku sememang, memang teramat memanggg penat teramat. tidur pun 5 jam je. kdg2 4jam. sbb aku habiskan edit pkul brape2 then lewat mlm sikit aku habiskan masa sikit dgn baca buku. aduhhh.sacrifice my time la sikit. tggl sebulan je lagi & tggl 5days more i'm not anymore so called "School student".


wachaaaaaaaaa!!!~

Labels: