<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Monday, September 29, 2008
I've A Date....

with the dentist. Arghhh!!! it has been almost 5 years i've never step my foot into the dentist. today was the first time since i'm so called secondary student(for another 1 month) i went to the dentist with my dad and aimi. after we persuade our dad to take us there since last year i think. but my dad kept promising but didnt bought us along when he went to see the dentist. sheeshhh!! but today was a bit horror la bila jmpe dgn doktor (apa tah.lpe nama dia).

hahaha..the doctor said my teeth are okey but too many "calculus" stuck between my teeth. he asked me whether i brushed my teeth or not? i said "Of course la" takkan tak kot. tapi one year ni agak susah ah nk gosok gigi sbb gusi aku senang darah. rupanya gusi aku bengkak selama ni daa.. no wonder la asyik berdarah tiba2. pada mula aku pelik la bila diaorg kata gusi aku bengkak, sbb aku tak rasa mcm bengkak pn. tapi lepas dia bersihkan gne "Benda tu" baru aku terasa gusi aku mmg bengkak.

oh ya, the good thing Lid bought us here because i have 'gigi lobang" kat gigi bawah sblh kanan bahagian belakang. tapi aku cakap kat doktor. "Tak sakit pun," dia kata yelah, sbb lobang tu tak sampai urat saraf gusi aku. so sbb tu aku tak sakit lagi.kalau dah sampai, confirm aku meraung tak ingat dunia kat situ juga. hahaha.XP

kira aku bernasib baik lah jumpa dktr sblum aku "terseksa". hehehhe. tadi seriously khuatir gila proses pembersihan tadi akan buat aku batal puasa oohh. dahlah dktr tu smngat gila bersihkan gigi. aku nak ckp "stop" pn payah. nak taknak aku terpaksalah tahan nafas aku smpai naik "red" muka aku x dapat nafas baru dapat kumur. ahahhahaha. sekarang rasa pelik pula gigi aku bila dibersihkan...tapi puas. :) cuma masalah baru..gusi aku still sakit la!! huuuuuuuu..:(((