<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Sunday, October 19, 2008
Celarunyaaa..

tapi otak aku terasa macam kosong plak. apa yg aku fikir smpai kepala aku jadi begini berat?? YA ALLAH susah juga nk hadapi kehidupan sekarang ni. aku rasa tertekan tapi aku bingung...apa yang buat aku tertekan. aku terasa macam mahu menangis. menangisi nasib aku sekarang...tapi apa gunanya aku buang air mata kalau aku masih berperasaan yang sama?? I'm TOTTALY confuse. terasa mcm nk campak je kepala ni ke dinding kasi kluar sikit blood vein, medulla oblangata, spinal cord, Cerebrum atau cerebrum dalam kepala hotak aku. huhuhu.

Remaja..remaja..kenapalah benda mudah kau nak fikir sampai terkopek kepala hotak. lately ni aku cepat sakit. bleh kata setiap minggu, setiap hari aku sakit. kalau tak sakit mesti ada BENDA yang sakit. tapi aku cuba kawal la daripada dilihat. biarlah. im success for a week. now i will proceed it. kadang2 aku ni berguna ke? (ish tak baiklah plak aku cakap camtu, ALLAH dah baik2 buat aku khalifah di muka bumi ini mesti la ada gunanya kan? astaghfirullahalazimm) mengucap alyaa mengucapp..

i'm almost forgot that i had low blood pressure. i think if everytime i've stress or miserable, aku mungkin diserang penyakit. sekarang ni pun macam setiap malam aku rasa kepala aku berat, kadang2 tgk mcm dunia ni berputar2...agak teruk time tusyen akaun pagi tadi la kot..i mean takde la teruk. tapi mmg time tu gila2 terasa kepala aku berpusing sampai nak bukak mata pun macam susah. tapi apa boleh buat, cikgu depan mata kot..takkan nak blur blur...cikgu perasan aku mcm x focus terus dia target aku. tengok2 aku tak tulis apa2 pun kat kertas aku(bkn kosongla. tp soalan yg tgh bincang aku x tulis jawapn). nasib cikgu baik n perasan aku x tulis apa. no wonder aku tak paham apa yg dia tanya. huhuu..tapi memang seriouslah. memang pening teramat. tapi dh habis tu okeylah pulak. cish!

mama pula. mmg gila2 bimbang ah kalau i sakit. selsema sikit pun dia dh kalut suruh aku ambik minyak balm. tapi aku ni jenis yg malas. bagi aku selsema sikit je. lain la kalau aku rasa 30minit dia mcm terus2san baru aku ambik. aku sekarang dh tak boleh ambil apa-apa medication...sbb takut nnti time SPM aku sakit, termakan ubat yang aku alergi plak, tup.tup karang kena buat dekat hospital pula. taknak ah aku, dahlah kena cucuk kat pinggang(tmpt aku ngeri kalau kene cucuk sbb geli gile) ngan dekat bahagian nadi kanan n atas siku(hah, situ lagi sakit.) taknak ah akuu..serammmmm..

pengalaman 2 tahun lps takkan boleh lpe...huuuhuhuhu.