<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Wednesday, November 19, 2008
I've just realised that...

aku silap habaq smlm. yg kakak yg call aku drpd Universiti Mara bukanlah kakak dua orang dengan abang yang datang hari rabu lepas kot. itu wakil daripada Kolej Lagenda Jati daripada Institut Teknologi Pertama.aku tahu nama salah seorang wakil kakak tu, nama dia Syamsinar(siap ada no phone lagi. LOL.;PPP) tapi Ni aku dapat call daripada wakil Universiti Mara? mana dia dapat no phone aku huh? padahal aku baru sign up IPTA malam smlm pukul 7pm. baru aku sedar. tup.tup.call kata aku salah seorang yang dia tawarkan further studies in what course me dunno kat University of East UK. fuhh...gila hebat diaorang ni. main cekup je no phone orang...pastu dh tawar menawar, siap tahu nama penuh aku lagi. lagi best gak, macam tahu-tahu je schedule exam aku semalam tamat pukul brape. hebat2! i'm suprised at first. yelah, tiba2 orang IPTA call aku tak daftar diri lagi dh taw detail nama aku. huhuhuhuhuu...but my Question is, betul ke minah tu??? :SS


wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!~