<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Wednesday, December 10, 2008
BY-E BY-E M'SIA, HELL-O AUSSie.AWAY!~


the time now is 3:37pm. tggal lagi sejam setgh Abang Ilya & the Fam akan dtg jemput kami sekeluarga ke airport(air-asia pnye bkn MAS). Yeah-Yeah, We're FLYING to GOLD COAST AUSTRALIA beb! but pls, dont tell me im rich which i'm not. Mamalah yang kaya.aku duit pun Hampeh. tggu kerja je nanti.tupun tah dapat ke tak.hmmm. Tapi ni pun atas kerjasama Platinum agency services(taktahu benda nie boleh dipercayai ke tak, tapi mama percaya). Aku akan pergi selama 6 hari je.(10/12-16/12). bertolak malam ni pukul 9malam. perjalan mengambil masa selama 8jam.(& it's gonna be BORINGGGGGGGGG journey,) kenapa? sebab kat dlm air-asia ni bknnya makanan Free. nak makan?? bayarlah. mahal lak tu. so kitaorang kena lah puasa. hahahha. tak kisah ah, aku layan lagu je.(pssst, dlm air-asia pn takde TV khas macam dlm MAS..huhuhu)
Jarak waktu kat sini dengan kat Aussie lebih kurg 2 jam lewat. so kalau skrg jam 3, kat sana plak skrg pukul 1tghari. hohoo. aishhhh...so see ya next week! aku tak pasti dpt tulis blog ni spnjg kat sana. itupun kalau mama punya IENOVO dapat contact dengan broadband celcome. huhu.kalau dapat. dapatlah. (harap2 dapatlah..AMIN~)
Wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!~~