<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Saturday, November 29, 2008
2 orang yang paling susah mau bergambar


Sharifah Natasha binti Syed Rani...hahahahha..nie cousin aku yang paling aku rapat sejak kecik lagi. baru menghabiskan PMRnya dan bakal menjejak kaki ke tingkatan 4.kadang2 kitaorg nie dh x mcm cousin semuanya, semua dh anggap diri sbgai member je. Mana ada istilah Cousin sgt dlm persahabatan kami. Dia niekan kalau korang nak tahu. TERAMATlah payah susah hard, difficult untuk menangkap gambarnya seorang. katanya, "Tasha tak lawalah macam korang!" huhuhu.byklah hang tak lawa. hari tu yang kitaorang pergi lepak pyramid, Shira(budak tingkatan 4 skolah aku) puji ko lawa mende? Fahmi pun pndg mcm nak ngaummm..hahahaha. suke hati kolah Tasha nak kata diri tak lawa ke tak. bg kitaorang semua ko mmg lawa. hahahahaha.:PP puas hati aku dpt tgkp gmbr ko.



Meor Farhan Hafizzuddin bin Ibrahim Iskandar.hah! nielah abang kepada Meor Faiz Hazim.amacam? hencem tak hencem tak? alar budak nie baru umur 6 tahun. Tahun nie dh graduate kindergarden. thn dpn dh masuk darjah 1. tapi malangnya tahun dpn dia akan pindah Sabah mengikut bapaknya. Abang Ib yang sekarang nie mmg dh ada kat sana. aduhh sedehhnya. baru nak rapat dengan budak nie. dah lah liat. smlm masa wedding Sheri. dia dengan selamba batak pergi tangkap gambar abang2 gamelan. kalau dia tgkp gambar biasa takpe gak. nie dia tgkp siap berdiri hampir 3 kaki daripada abang2 tu. Abang2 gamelan apalagi. meragam lah tgkp gambar. lebih2 lagi ditangkap oleh budak kecik comel nie. Aduh. aku teringat lagi 7 thn dulu iaitu thn 2002 budak nie dilahirkan. semua org gile excited. hahahahaha.mmg lawak bila igt gelagat aku/aimi/ tasha/diana mcm nak runtuhkan buaian baby time lps akikah. comei sgt. rmbut lebat je. hehehehe.tp tu time kanak2. aku kan brutal. hehehe.:P

Wachaaaaaaaaaaaaaa!~