<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Thursday, July 10, 2008
PEHAL salahkan aku lak??

tiba2 je salahkan aku. salah diri sendiri tak nak tgk plak. sikit2. salah orang lain. tahu la anak manja. x pernah kena marah. tapi pikiaq ah sendiri. namanya pelajar universiti. tp otak tarak. zero percent kalau nak fikir psl tolak ansur. semua nak ikut kehendak KEPAlA HOTAK kau sendiri!! semua nak ikut cara ko, peraturan kat dlm rmah ni taknak ikut! langsung tak hormat harta orang.

suka2 ko je hisap rokok dlm bilik aku! ingat kitaorg x taw??? bengong. aku asthma lah bangang. kau tak tahu ke satu family ni ada sakit. dia ingat ni rumah orang bujang??? cam sial btol. rasa mcm nak kunci je pintu bilik aku nie. biar ko xpyh masuk bilik aku selama 2 mggu ni ko cuti. ish! seksa btol ada bdk baboon ni kat rmah. dia balik je semua bil elektrik/ air mningkat. sbb dia ni x reti nak berjimatt. suka rembat duit orang.ko jangan harap ah aku,aimi ngan abg aizat nak tlg ko atau bg ko lagi. dh lah hutang byk x byr.

ko merayu ke apa ke jgn harap kitaorg kasi. dh lah perut boroi. makan berlambak. bersenam pn jgn harap akan kurus klu mlm2 masak benda2 berat. asyik2 hisap rokok. dh muntah2 kat jamban byk kali pn langsung takde kesedaran sivik langsung. no offence but bodoh btol awek yg ske kat mamat mcm ni. hipokrit gile nk mati. mama x pernah tgk true colour dia kat rmah. kalau dpn mama ngan lid. wahhh, semut pijak pn x mati. tapi kalau mama/lid takde, heh, mula ah buat rumah ni mcm dia yang punya, macam bangsat!!! lagi baik kau blah lagi bagus. heh./;(