<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Saturday, June 21, 2008
Tassawur Paper.

Hari jumaat 20 jun 08. first time kot amik kertas Tassawur(itu pn stlh byk kali postpone, postpone[nasib si Yun nk postpone kpd mggu dpn lg tensyen aku kowt]) hahahaha.;p

paper bermula pada pukul 7:45 pagi. the same time Emir bertolak g melaka. hahaha.;P masuk2 kelas orang first yg dh dduk ialah Kaza. budak yg amik cuma 10 orang je kot. tp yg haritu amik cuma ada 9 orang sbb Shashiha(syasya) tak dtg.

so yg amik ialah:

  • Yun
  • Siti Aisyah
  • Saidhatul Haziqah(Kechik)
  • Alyaa
  • Nik Nur 'Aisyah
  • Aimi
  • Kaza
  • Khairul Akmal
  • Liyana

mmg mula2 ustzh kasi tu agak ah rasa mcm blank kot nk jawab. padahal apa yg ustzh kasi aku dh kadam dh. huhuhuhu.:( agk tensyen kot nak pilih soalan mana satu. nk jwb yg ni, yg tu aku dh lpe. tak igt kot. adeh3. nk taknak bantai je la. ada jgak ah yg mengena. ada yg k.o. huhuhu

pastu kitaorg buat paper 1 plak pada pkul 9:35pgi. kali ni smua org jawab kejap je. lebih kurg 10 minit dh habis. tp aku ngan Yun konfius kot dgn 2 soalan ni. dalam diam2 aku ngan dia komplot sial dlm 2 soalan tu. tp malangnya 2-2 soalan tu aku salah. Yun pula salah yg susunan ayat al-Quran pertama tu je. bahagian B aku ada 5 salah kot. bahagian A(objektif) cuma ada 1 je salah. happy2. hahaha. Yun lagi ah. 38/40. bahagian A ngan B dia masing2 ada 1 je salah. siot!! dia yg mnta postpone dia plak dpt paling highest. lol. tp kan yg paling aku kagum n tak percaya dpt sama markah ngan aku dlm paper 1 ialah Khairul Akmal iaitu, 34/40. gilalah. nik Aisyah pn kalah kot. ur best competitor sya. hahaha.:P aku tahu Akmal ni pndi. cuma mlas je dia ni. huhu.

dahlah mls kot aku nk cite pnjg2. aku tahu tassawur ni pn xde harapan sgt kalau paper tu dpt below 50/100. sbb pemarkahan dia agak payah skit. adoihhh..sedeh2. dh la mama ngan lid dh mula bebel n ungkit psl kes aku nangis masa dpt result PMR 2 thn lps.Darn! kalau boleh aku takmo kot igt psl benda tu sbb ramai org nampak. bdk form4 (2006) yg saja2 nyemak kat situ pn nampak aku nangis kat mama dlm kereta. huuuuuuuu.;(( malu2. x sangka plak diaorg igt aku yg nanges dlm kereta tu. adoihh..