<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Friday, December 19, 2008
Apa Penyakit aku??


*Lengan aku kena cocok(bak kata cikgu Tuan Norashikin.hehehe) *


Aku pun tarak tahu maa.. ramai plak member aku dah buat conclusion aku sakit apa. sebagai contohlah apa anggapan diaorang ialah:

Muhd NuFazli : Aku rasa kau ni tak cukup vitamin lah sebab tu kau cepat demam. pastu ko kan ada tekanan darah rendah sebab tu lah kau cepat rasa nak pitam.

Nadhira: ko nie asyik sakit je eh? Tulah. Kau nak sangat kurus sangat. tengok dah tak cukup zat dalam badan.

Siti Aisyah: kita dengan awak kurang sihat daripada Nadhira. betul ke? hehe. awak macam kurg protein and sume. jaga kesihatan cik adik manis oi.


hahahahha.siti aisyah ngan Muhd NuFazli sahaja sms aku time aku nak jumpa doktor kat hospital. cuma bezanya siti Aisyah sms time aku jumpa doktor haematology , dia check pasal blood clotting aku. Muhd NuFazli pulak sms masa aku nak jumpa doktor EMT. doktor apa tu? dia doktor specialist telinga hidung dan mulut. hahahaha. Hai, macam berjanji pulakan diaorg ni sms.. hahahahaha. :P

aku patutnya ada appointment dengan sorg je dktr. tapi jadi 3org pula. tambah doktor Ng Soo Chin(blood clotting) dengan Dktr Ravin(pakar tulang). apa? kenapa aku jumpa pakar tulang? hmmm...takpyh cite lah. takpayah taw. itu rahsia aku. tapi aku belum lagi jmpe dktr tu. dia cuti.

tadi aku amik blood test. aku ingatkan dia amik dekat lengan je. tiba2 dktr india tu suruh aku selak tdung sebab dia nak tindik telinga aku. aku kata WHAT?? Untuk APA?? HARAM aku taknak dowh. tp apa boleh buat. nak taknak aku terpaksa gak ah. nasib baik tak sakit tapi geli siot dia cucuk telinga aku. aku pelik asal dia kena cucuk plak? rupanya dia nak check darah aku cepat kering x dalam masa 5minit lepas kena cucuk? nak check blood clotting aku wokey ke x. nasib okey je. huhuhuhu. esok aku kena g SJMC lagi. kali ni nak amik result darah aku. Apalah jawapan blood test aku ek? hmm..

p/s: Hrap aku x kena penyakit apa tu. Chiku.chikuya? opps silap...chikunguya la. sebab aku mmg ada simptom. tambah lagi pakcik aku kat ipoh dah pernah kena. dia ada cerita camne simptom dia.halamak...


wachaaaaaaaaaa!~