<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Friday, December 19, 2008
Di-TAGG oleh Aimi & ANis.


A picture of you at the most unique environment


Gambar nie diambil pada bulan Mei 2007 masa aku follow trip ke Pulau Pinang bersama group kelas Tk batch 2007/2008. Time nie aku sebenarnya pergi ke bilik 4 minah kat blkg tu tujuannya untuk pulangkan sejadah siti Aisyah. Tapi apa yg aku dapat sebaik sahaja masuk bilik depa?? Aku kena tempek dengan bedak baby johnson oleh SIti aisyah! SIOT! hahahahha. habis satu bilik berdebu dengan bedak Johnson2 milik siti Aisyah. selerak habis jadinya. hahahhahaha.:P

A picture of you at the place which you dislike.


2.11.2008. Hari GRADUASI. bagi aku gambar ni lebih kepada macam family potrait. aku cukup x suka gambar ni sebab setiap kali tengok gambar ni aku rindukan suasana kami sudah Graduate. aku tak sangka aku bukan lagi bergelar budak sekolah. sedehnyaaaaaaaaaa..;''((((

The picture of the people that mean a lot to you


Mama dan Lid(Walid)-They're my wholelife.:)))


A picture of you with your best smile(mouth open)




time ni masa aku ponteng kelas mathematic 2minggu sebelum SPM bermula. Pada awalnya aku nak balik kelas lepas hantar buku. aku taktahu camne aku leh singgah kelas 5TK. mayb sebab kelas diaorang kosong(xde cikgu) so layan ah HU HA! bila aku nak balik kelas balik. Kechik a.k.a Saidhatul Haziqah bagitahu aku Puan Chuah dah masuk. Aiseymen, daripada kena bebel baik takpayah masuk kelas Ye dak? hhehehehe. so aku ngan anis ngan kechik layan main bubble Talk.:PP

A picture of you with your best smile (mouth close)


Aku senyum ikhlas time ni. ada byk gambar senyum mulut tutup. tapi aku taktahu nape aku pilih gambar ni. maybe sebab gambar ni belum aku pamerkan lagi kot. keh3.:PPP


A picture of you with the lamest Pose.


Klise. bak kata org ramai. gaya2 peace-peace kacang pis(kata Reza) dah lapuk dek zaman ah. bosan lah kalau asyik tgkp gambar gaya pose peace je. Nizar pulak dengan gaya ustznya sambil memanjangkan leher gaya kura2. hahahaha. Lame lah gak tu. Aimi dengan gaya minah Kadi. wakakka.:PP


A Picture of someone stands up on Top of your hearts.


Emir Azfar bin Rasemi. saje letak gambar pakai mask nie. hehehe.rindu plak. Actually member aku juga on top of jantung aku. tapi aku takde gambar keseluruhan. harap maaf ah wei. Tapi korang tahukan aku sayang korang sgt2!;DD


A Picture of You with some toys or cute stuff.


senang cite letak gambar aku kat TOy's R Us la. topi tu pun bukan topi betul. Topi mainan. so kira Toys gak tulah.(background aku pn ada mainan. hehehe)

A picture of you in white shirt.



banyak sebenarnya gambar aku dengan baju putih. tapi aku amik jelah complete all white dari hujung rambut hingga betis kaki. hehehehhehe.

The next victim are.
-Aisya
-Aimiazie
-Indera Iskandar
- Fadylah Ghazali
-Natasya Suria
-&
-&
-&
-&
-YOU!


Wachaaaaaaaaaaaaaaaaa!~