<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Monday, December 22, 2008
Aku di-TAGG oleh Orang sama.:P


1. Do you think you're hot?
-eyh? Mana taw ni? Yup2. Aku tgh pns ni. Cuaca kat luar tgh panas terik. kekeke.:P


2. Upload your favourite picture of you!

3. Why do you like that picture?
-sebab gambar ni nampakkan aku macam model(Cehwah.Haha) takdelah. bukan aku model. tp background tu nama gelap semcam je. padahal ada almari buruk gila babeng dlm gambar tu. Tapi dis is the best picture of me which i took.:)))(no edit)

4. When is your last time you ate pizza?
-Last thursday. Aku dah nggap makanan gila byk time balik Ipoh pagi khamis tu. tapi malam tu bila dpt taw mama nk pesan piza utk abang dan Lid. Aku pn apalagi..join jgn x joinn..hehehe.:PPP

5. The last song you listened to?
- Spotlight(Twilight Mix) by MuteMath tapi bukan yg ada kat myspace aku ah. itu best tapi tak gempaq macam yg ni. Gila Rock siot! GEGARRR!! huahuahua!

6. What are you doing rite now beside this?
- tak buat apa2 pn. Buat benda alah ni smbil dgr lagu. Bosan gakkan? hmm.

7) People I tag:
1) Asmahani
2) Siti Aisyah
3) Shaza Malek
4)Fadilah
5) Cik Peya

8.Who is number 1?
-Junior aku. membe aku. Adik Membe aku iaitu Aimiazie.

9. Say something about number 5:
- Cik Peya, kalau dapat result PMR jangan lpe habaq kat kami yekkk.hehehe.:P Best Of luck.:))
10. How about number 4?
- jurugambar kami! ahaks.:PP

11. Who is number 2?
- My first Secondary Friends. Aku dah kawan dengan dia hampir 5tahun since first day of school 2004.:DDD