<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Sunday, December 21, 2008
IM DARN SLEEPY...apasal ngantuk? aku pun x taw. mgkin pari-pari tdo dia baling abu kat mata aku kot.hehehehe siot gle. asyik berpeluh plak tu. aku nervous pasal apa? pasal mamat indon dtg baiki bilik air skrg ni ke? heesshh.tak jugak.watpe nk nervouskan? bkn handsem mana pn.(wakekeke). aku kebosanan ah. nk watpe harini? ayahku ada plak kat rumah. dia pergi Hospital buat ujian X-ray dengan ujian air kencing.

kenapa buat ujian X-RAY ngan Ujian air kecing(jijik2 benci benci. haha)??

sbb smlm ayahku pergi jumpa dktr kat klinik Rosli subang(jln ss19/4, promote skett..hehehe..) ayahku kata, dktr ckp dia kemungkinan ada batu karang kat pundi kencing dia(pulok dah)..tapi dia syak jelah. sbb dktr kata air kencing ayahku ada darah jugak. so dia suspect je. ni cuti sehari nk g X-Ray.harap2lah takde apa-apa. kalau ada. nampaknya ayahku mengikut jejak tuk Kedah aku lah tp aku lebih sng pggil tuk Hajah(xtaw npe.?:S) dulu masa aku primary school dia pn ada batu karang dlm pundi kencing. kecik ke besar, wallahualam lah. kecik kot. mana pergi ikut. mama tak kasi...katanya "Sekolah esok sekolah esok. pergi sekolah pergi sekolah" aduhhh..lecehh.

Tapi harap ah ayahku takde batu karang. Amin!~

P/s: Tapi apa sebab batu karang eyh? Hmmmm.:SSS


Wachaaaaaaaaaaaaaaa!~