<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Tuesday, December 30, 2008
WHAT? Aku silap dengar ke?

aku baru dpt berita pukul 5ptg td, bila mama bagitahu aku yg Kakak D bukan nama sebenar(alarh anak maid aku yg LATEST yg jatuh sakit kne strok tu), Yep, yg cantik melecun tu.. Mengandung??? seriously aku terkejut besar siot. mana taknye, bila pula Kak D kahwin? Setahu aku Kak Yana(mak dia la) tak pernah ckp kat aku pun yg kak D dh kahwin. Kalau Kak D dh kahwin, bila pulak kendurinya? Padahal Kak Yana tgh lumpuh stgh bdan. how come so fast meyh diaorang buat kenduri kahwin? Kak Yana pun baru balik bulan september lps. Takde plak time dia calling2 aku dia cakap yang Kak D nak kahwin dlm masa terdekat.


Masa Kak Yana ada sini lagi, Kak Yana selalu cakap yang Ali(boyfriend Kak D), memang pggil dia dengan panggilan mama. Aku prnh tanya dia jugak, Kak D tu dh kahwin ke? dlm otak aku masih melekat ayat dia cakap. "Blom lagi kahwin la. Kakak cuma restu hubungan dia dengan Ali." seriously aku cakap, Kak D boleh bohong kat majikan dia dengan mengatakan yg dia dah kahwin. Tapi padahal aku tahu dia dengan boyfriend masih takat hubungan kekasih.


Tapi aku taknak ah cakap lebih2. WALLAHUALAM ah dia maybe main nikah dpn Tok kadi je kot. takde kahwin camtu. entahlah. No comment.:S


WACHaaaaaaaaaaaaaaa!~