<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Monday, February 4, 2008
woohoo..second week & second Ekonomi class. ngehee..mggu lps asal apa yg cikgu ajar aku leh paham? asal mggu ni cam K.O skit??? hmmm..k ah nk jadikan cite, td masa aku tgh lepak tggu minachi-minachi bayar yuran masuk. aku usha jgak mamat2 yg masuk kancil. mana tahu ada yg hensem & mana taw nmpk Aizat masuk(hey, i'm still loyal to Emir k! i just like to see his face, no feeling. really.;))) so slow gila minachi tu nk bayar. kelas akan start pkul 5:45. aku smpai pkul 5:20 td, tggu giliran smpai 5:35. hush. 15minit tggu. haiyaaa!~ dalam2 tggu tu. tiba2 aku ada lah nmpk sorg mamat ni masuk, *mcm kenal je* tp mmg kenal pn. pki spec, rmbut spikey sikit. tp aku buat bodoh je la. sbb masa tu aku tgh uruskan perihal Yuran. masa tu aku dgr jgak perbualan Puan apa tah yg tgh isi borg aku tu ckp ngan kakak kancil(melayu). dia tnya nama mamat yg masuk td. rupa2nya dia NOORSHAM. Ex-Izzati. Secret Admire aisya(not anymore.) lol.;p
takdela tggi mana. asal masa form3 aku nmpk dia mcm tggi je.? hmm. lantak ah. k selesai byr yuran, aku nk masuk ah ke kelas. masa tu mamat mana tah diri tepi pintu masuk tu. rasanya membe si noorsham tu jgak kot la. pndg2 je. aku ada hutang ke? ish3. lantaklah. masuk2 ddk seat paling blkgggggggg skali. sblh bulat. bru nk ddk je, Eddy(chinese boy) tiba2 hulur tgn perkenlkan diri. aku yg terpinga2 pn ckplah 'Hello'. si Eddy ni plak kuat mengusik, bleh ke dia ckp. "Oh, your name is Hello eh?' siot tul. Friendly gle mamat ni. aku baru masuk dia dh tegur ramah. siap buat pertunjukkan silap mata lagi dgn aku. hahahahaha. hebat gak dia wat Magic(trick je kot.);p Eddy ni membe syarizan, satu kerja dekat B&W. tah bila x igt. sbb syarizan ni ske tkar2 tmpt kerja. but seriously, i'm okey with him. funny, friendly, & first person(chinese besides my schoolmate) kat situ yg ske kacau aku. hehehe. Cara dia buat aku tak ragu2 nk kacau dia balik. ehehhehe. oh ya, aku taw spe Azira ske. sejak mggu lps. tp aku x pernah nmpk mamat tu, ponteng kot smggu lps. td baru nmpk. hush! bapak TINGGI! aku yg sekian pendek, terasa lg pendek ble berdiri sblh dia. hmm. bleh thn gaklah cute muka dia, no wonderla Azira TERske. ish3. ;p
No commentla... but apa2pn. i'm still loyal to my dearest syg.;)