<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9003470398131622765\x26blogName\x3dWelcome+to+The+IRC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akuanakmanusia.blogspot.com/\x26vt\x3d-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Saturday, May 10, 2008
okey, Cant wait for him to get lost to UNISEL. cepatlah balik. i've been waiting for these 3 weeks to be over! Finally it comes to end. Good Heaven! Pfft!
ghahahahha.
I'm still searching for Ultimate guitar chord Kau ilhamku-Man Bai. where is it??? dh melilau kat google tak jumpa gak. nak harapkan Afir mintak tlg. hmmph. rasanya lagi sethn baru dpt kot. dh 3 mggu sejak mggu kawad lagi mntk takde perkembangan pun smpailah sekarang. Aduhai Afir, Afir. tu lah asyik teringatkan Melody lagi. Ehaks!(Opss. terluncur plak. hehe)
Athirah datang! Wohooo!! sronok borak dengan dia. dah hampir 3 mggu x dtg rumah. skrg bru terpacul. dtg2 langkah kanan plak tu dengan Aaina. dapat makan Lasagne. huahuahua. Aainaa cant resist it. i know i know. hardy har har.

Woih. apa Panggil orang comot2 nie???
these dedicate to Nik Aisyah,Aimiazie & Nadhira. suka2 buat nama baru buat aku. mentang2 cikgu siti Norizan kata aku comot. Ish3. tak patut2. macam nama kucing dowh! but i dont mind at all, nama Comot pun comel jgak. ngeh3. Comot created because of my behaviour yg macam bdk2, penggeli, fikiran mentah gila2(padahal xde lah sgt mentah), tulisan masa buat karangan/rumusan kelam kabut dan comot(haha..x pasal2 je), apa lagi eyh? manja? eee..tlg sikit, bila plak aku bermnja dengan depa. UHUK2 nk termntah. hahahahhaha.:P

but i dont mind at all. panggil lah apa sahaja, tetapi jangan lupa nama aku. heheheh.:P
oh ya, 2/05/08 lps best ooh, gagaga, aku, Aainaa ngn Fazli dtg skolah waktu ptg nak buat kapal trbang polistrene. sangat best. aku dgn Fazli menggeletar masa nak potong kertas polistrene gune mesin(walaupun saling berkerjsama). kalut punya pasal, jadilah kapal terbng bergigi. hahahha.(jadi gak ah tu.) Aainaa bukan main bising2, last2 kitaorg paksa dia buat sendiri, aku dgn Fazli siap kacau2 lagi dia masa tgh nak potong(tahu pn tgn menggeletq) muahahaha. perli kitaorg lagi. part paling best masa Aku, dgn Fazli main EXPERIMENT. ambik tin cat yg jenis sembur, kasi sembur kat atas polistrene, tgk cara alcohol makan bekas polistrene.(Gila COOL<- bak kata AhPat) hahaha. sronok gila.
tambah lagi masa esok plak, hari Kualiti, kitaorg hias tempat pameran, kelm kabut pnye psl sampai tercederakan jari masa dlm process tampal menampal. hahaha. tapi boleh thn lah, Ahpat dengan Aainaa jadi wakil kadet Udara, alang2 aku tak dapat sbb amik anugerah sbgai Pemimpin harapan. huuuu.rugiii.:(

Hah, part paling best masa VIP dtg ah, AHpat wat lawak taknak kalah, dpn VIP, dpn perakam video plak tu. mcm ni dialognya:

VIP: apa benda semua ni, tolong terangkan.?
Ahpat(yg ddk dekat dgn carta organisasi agak2 mcm mau terangkan lah): ini sebenarnya........kita serahkan pada yg pakar..(tangan dia tunjuk kat Aainaa)

hahaha..siot je. nasib baik Aainaa pandai cover terkejut and gelak. nasib jugak dia pandai explain. kalau aku ada kat situ, semestinya Ahpat tunjuk kat aku pulak. siot btol N.pengerusi aku ni. ngahahahahha.. ;P