<!-- --><!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\759003470398131622765\46blogName\75Welcome+to+The+IRC\46publishMode\75PUBLISH_MODE_BLOGSPOT\46navbarType\75TAN\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://akuanakmanusia.blogspot.com/search\46blogLocale\75en_US\46v\0752\46homepageUrl\75http://akuanakmanusia.blogspot.com/\46vt\75-2853644843741185636', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography escapes archives


Overview


Syarifah Alyaa Izzati is the name.17 years younger. wakakaka.:P I'm oVER with schools. WORKING at MPH Parade now since my hols gonna be bored. Kerja Untuk DUIT & pengalaman. hehehe.:P

Screams

tagboard here


Wednesday, December 31, 2008
tik tok kabooom@

HAPPY NEW YEAR MY COMRAD & PPL!


hahaha.aku kpenatan semlm lps habis kerja pukul 10. Tak teringat lgsung harinie adalah smlm adalah hari terakhir bagi thn 2008. GOSH! i'm 18 now? i'm 18 im 18 im 18!!!!!!!!!!!!!!!!hahaha..teruja tiba2. mcm beruk dpt bunga je tiba2 excited tiba2. padahal takpn. huuuuuuuuu.:((

selamat tggal kenangan pahit manis hempedu masam masin geram marah gembira benci jealous menyampah excited & kesedihan 2008.

selamat tggal
http://www.akuanakmanusia.blogspot.com/.

dan selamat berjuang http://www.akupersonafikasi09.blogspot.com/. (blog baru 2009, sila ambil ini.)

_____________________________________________________________

Okey enuf touching2 story..Okeylah kali nie entry terakhir aku utk blog nie simple je iaitu, AKU DH TAW mana satu department aku. haha. Im under Nathan. yeah. the funniest staff in MPH. iaitu under magazine department. YES small spaces again. aku sbnrnya dh x thn sgt nk keje kat children books department. besar yg amat tmptnya. nk kemaskan tmpt dia amik masa selama sejam stgh mahu betul2 kemas. nasib Fazli amik tmpt AKu. YIPPEY. hahahaha.

lagi satu benda x best. aku xdpt bju T MPH lg ah. Aimi dengan Liyana je dpt smlm. Kak Yat kata suruh aku amik hari jumaat. Arghhh.TIDAKKKKK.:((

huhu.

Another good news, Yen a.k.a Azrin akan bermula berkerja di MPH sama sebagai Office boy, penganti Yugen(weyh, i miss u larh. nak sambung bljr x habaq seyh.:(( ). so, Azrin akan dikelilingi oleh ramai perawan2 wanita. hahahhaa.tp okeylah jugak yen kerja kat situ sbb Kak Yah baik & cian Kak Yah sorg2 je kat situ. takde dh org untuk berlawak sbb slalunya Yugen jd mangsa kami semua utk disakat & dibuli. huuuuuuuuuuu.:((

satu benda kelakar berlaku plak bila time balik. Aku jmpe Kak Aisha kejap kat CSD. dia tgh tutup komputer time tu. so aku tnya ah,


Aku: 'Kak, siapa Azrin dalam paper ni."

Kak Aisha:Dia staff baru, mula jumaat nie. nape? Ohh, berminat ye? ( she does dat flirting face.sambil menyengih smpai ke telinga. Uish.gila betul Kak Aisha ni. nasib muka dia comel.hahaha)

Aku: eh, Mana ada. kak Aisha ni merepek je. org tnya je la. mana tahu ada staff kita yg alya blom nmpk bernama Azrin.

Kak Aisha(still with the flirting face sambil angkat kening mengusik): Alar. berminat cakaplah berminat. Nampak tak ada nama Arif kat dlm tu. dia tu Handsome taw.(makin mnjd2 muka dia mengusik. siot!)

Aku: Ish! Kak Aisha ni. Nampak2.yg pakai baju warna biru masuk offis dgn Kak Jun tghari tdkan?hmm, bolehlah thn. Nape? sekarang Kak Aisha minat plak ke?(laughing hard)

Kak Aisha: berminat tu takdelah. tapi muka dia bolehlah jdkan semangat untuk bekerja. kann(still grinning smbil jeling kat aku)

Kak Aisha ni buat gaya camtu buat aku malu la. Kak Aisha minat. dipersilakan. hahahahaha. lawaklah Kak Aisha ni. dia ni friendly yg amat. tp gaya pertuturan dia sikit kasar. but baik hati. sygg.kak Aisha. kekekeke.:PP

last 2008

Wacchaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!~

Tuesday, December 30, 2008
WHAT? Aku silap dengar ke?

aku baru dpt berita pukul 5ptg td, bila mama bagitahu aku yg Kakak D bukan nama sebenar(alarh anak maid aku yg LATEST yg jatuh sakit kne strok tu), Yep, yg cantik melecun tu.. Mengandung??? seriously aku terkejut besar siot. mana taknye, bila pula Kak D kahwin? Setahu aku Kak Yana(mak dia la) tak pernah ckp kat aku pun yg kak D dh kahwin. Kalau Kak D dh kahwin, bila pulak kendurinya? Padahal Kak Yana tgh lumpuh stgh bdan. how come so fast meyh diaorang buat kenduri kahwin? Kak Yana pun baru balik bulan september lps. Takde plak time dia calling2 aku dia cakap yang Kak D nak kahwin dlm masa terdekat.


Masa Kak Yana ada sini lagi, Kak Yana selalu cakap yang Ali(boyfriend Kak D), memang pggil dia dengan panggilan mama. Aku prnh tanya dia jugak, Kak D tu dh kahwin ke? dlm otak aku masih melekat ayat dia cakap. "Blom lagi kahwin la. Kakak cuma restu hubungan dia dengan Ali." seriously aku cakap, Kak D boleh bohong kat majikan dia dengan mengatakan yg dia dah kahwin. Tapi padahal aku tahu dia dengan boyfriend masih takat hubungan kekasih.


Tapi aku taknak ah cakap lebih2. WALLAHUALAM ah dia maybe main nikah dpn Tok kadi je kot. takde kahwin camtu. entahlah. No comment.:S


WACHaaaaaaaaaaaaaaa!~

Sunday, December 28, 2008
Hari INI...



yeah...tekaan Aainaa mengena. Kita memang online..& very lucky dat i've a mood to write something. hehehehe.:P



so bacalah yek blog bosan ni. kalau taknak baca takpe..sila berambus.(ayat ksr sikit) wakakka.:PP



once upon a morning & that is today. hahaha. baik aku cakap melayu sudah. malas betol nk speaking. budi bahasa budaya kita...eh silap lagi..Bahasa Melayu budaya kita..hah! nie baru correct! kan Kak Yus. hehehehe.:P Takdelah, straight to the point, Hari ni aku dengan Aainaa kerja shift pagi, aimi lak exchange dengan kitaorang dia shift ptg. Pagi-pagi kitaorang pergi kerja dengan muka agak toyee je. mana taknya Hari sabtu kitaorang shift petang kot. pastu hari ni kerja pagi lak...adeyhh..penat smlm pun tak hilang sgt.



masa aku sampai MPH(yg belum open lagik) aku ingatkan aku sampai lagi awal daripada Aainaa..tup.tup, tgk Aainaa dh terpacak kat belakang dinding depan MPH awal2. Eyceyhh..awalnye cik CSD kita harini. haha.:P MPH, macam biasa, belum bukak lagi..si Guna lah, Lambat lagi. Aku dengan Aainaa dah risau dah, setiap seminit tengok jam. Nasib baik Si Guna datang tepat pukul 9 & we're SAFE! selamat duit punchtime aku. WAKAKAKA!:P



Saat2 menanti kerja, Aku dengan Aainaa berkenalan dengan seorang cewek nie. Aku dah lama perasan dia(tipu je, baru perasaan time datang tadi.) dia mundar mandir kat dalam Office. maybe tunggu time nak buat housekeeping macam biasa ah. Aku mulalah cucuk jarum(eyceh, ayat macam nak ngorat lak) tanya lah nama dia, umur & department mana. So aku dapat tahu nama dia Siti Zulaika a.k.a Ika je sudah. 17 & daripada Children department. borak2 kejap sampailah Puan P...apa tah, aku tak igt apa Kak Yus bagitahu nama dia, yg aku ingat dia mula daripada huruf P di tu gelabah sikit orangnya terus suruh kitaorang buat housekeeping. Aku dengan Aainaa mmg tgh tak tahu nak buat flooring ke atau Office. time2 tgh berkira-kira nak follow si Ika buat Housekeeping kat children department, boleh2 plak Liqud Paper Aainaa hilang. Tukang sapu kat luar dah sapu bersihlah tu. Beli je baru. Muaahaha.



Ini baru first time aku buat housekeeping, Aainaa takpyh ckp ah, mmg dia pernah buat dengan Nathan ke Guna. tak ingat sgt. So, Ika tunjukkanlah Aku dengan Aainaa tempat2 nak kena kemaskan(tp mmg dh kemas dh pun, si Ika ni buatkan awal2 malam semalam. Rajin budak tu. kekekeke). So aku sepanjang masa ah tolong si Ika ni dekat Children department. Aduhh..mmg penat siot kerja kat Children depart, Rasa nak tercabut tulang kaki aku tercampak dekat muka sekor-sekor budak yg suka2 hati buat selerak dekat Bahagian children depart. Tak sampai 15minit tggalkan tmpt tu, dtg balik...dah bersepah...no wonderlah si Ika ni mengeluh slalu. sbb dia sorg je yg buat kemas2 kat situ. cian..at least aku bntu dia, ringan ah skit kot. SIKIT je(aku pn slalu lesap buat benda lain. huhu)



Hari nie, part paling best aku, Aainaa dengan Ika alami ialah....JENG..JENG..JENG.. Main mesin wrapper.. muahahahhaa. tapi tak bestnya Si Guna panggil kitaorang & ajar kitaorang guna mesin tu 30minit sebelum kitaorang check out. Paling expert dalam mesin tu semestinya Aainaa. hahahaha. si Ika yg mula2 kata nak balik nak balik...terus tukar mind kata nak main dengan mesin wrapping tu kejap. hahahaha. sengal betul minah ni. dahlah time break main bedal je kluar sama time dengan kitaorang, nasib tak ramai customer. troli penuh buku kitaorang main tggal je kat tepi rak(bijak betul kitaorang ni kan), balik2 Ika kena tegur dengan si Guna. hahaha. tulah degil lagi.:PPP



Itu part paling best, Part paling tak best aku dekat MPH(bkn hari ni je lah, sejak smlm ah), ialah bila Si Guna suruh aku pergi buat kerja wrapping buku music budak2 dekat kaunter..aduhhh..rasa macam taknak buat je time tu...nak tahu kenapa aku taknak buat? sebab ada lah seorang manusia kat situ yg aku dengan Aainaa mmg tak berkenann sgt dengan prangai dia(tp aku lebih ahh sikit drpd Aainaa.kan Aainaa kan?) Mahu tahu nama dia? hahahha.takpyh ah tahu, Korang cma boleh tahu nickname dia aje yg aku dengan Aainaa cipta(Aainaa yg cipta sbnrnya) iaitu, SI TENUK atau si T. hahahahha. apa? kenapa kitaorang pggil si TENUK? entahlah, sebab mungkin muka tenuk ni tak reti nak senyum kot. tak reti nak mesra dengan kaum lain. Kerek je nampak. Hah sbb tu lah kitaorang panggil dia tenuk. hohoo. jahatkan kami kan? Takdelah Si tenuk ni kan, kalau setiap kali dia ada dekat counter cashier 1 kan, aku terasa mcm alergi gile nak dekat.. Rasa malas gila nak pergi wrapping kalau si Tenuk tu ada sekali kat kaunter, terasa bahang hangat terasa. Bukanlah aku bergaduh dengan dia ni, Tak pernah sekalipun, al-maklunlah akukan budak baru, takkanlah aku dah tunjuk besar kepala, tapi entahlah, Aku rasa dalam ramai2 staff MPH termasuk Abang security tu semua baik2 belaka except for si Tenuk ni dengan Si Singa. Hah! ni satu lagi manusia kat MPH yg mendpt panggilan istimewa daripada Aku dengan Aainaa.



kenapa yg ni aku panggil si singa? sebab dia ni pun spesies jugak dengan si Tenuk tu, tapi at least si tenuk tu muka takdelah garang macam si singa ni. si singa ni pulak, kalau nampak kitaorang(budak baru masuk mcm aku, Aimi dgn Aainaa lah) HAMPEH gile nak tgk dia senyum kat kitaorang. Ada ah time tu aku pergi CSD jap, nak pinjam something, Si singa ni plak ada kat situ, tp dia tgk tulis something ah atas kertas, masa nampak aku dekat, dia cuma pndg sekilas tapi agak lama ah jugak & guess what? bila aku nak senyum mesra kat dia je dia terus pandang tempat lain & satu senyuman pun dia tak bagi kat aku, padahal dia pandang aku tadi. Gila kerek. rasa nak kasi kaki je. dahlah aku tgh penat, Nak mesra dengan dia pn x dpt. Aainaa pun Anti gila dengan si singa ni. setiap kali dia lalu kat blkg Aainaa, Aainaa buat taktahu aje. buat2 invisible. Bukan ah kitaorang nak biadap. tapi dalam masa 3 hari kitaorang kerja ni, kitaorg dpt ah gak mesra dengan hampir semua org staff yg kerja. EXCEPT for this two ppl.

aku tak tahulah apa akan terus berlaku kalau diaorang 2 nie masih anggap kitaorg nie macam bdk kosong akal...taktahu nk wat keje. Harap2 ah aku x sama shift ngan diaorg lg. huhuhu.:(((




Wachaaaaaaaaaaaaaaa!~

Friday, December 26, 2008
First Day at WoRK was soo..

EXHAUSTED la.. penat gile. Muscle aku dah tak terdaya lagi. kenapa? sebab Kena angkat kotak berisi buku larh! kalau sekotak dua isi dalamnya takde hal. ini. HAH! tu dia. bertimbun penuh satu bilik a.k.a OFFICE. aku rasa hari ni aku dah angkat lebih daripada 20 buah kotak(not mentioned 14 boxes yg aku kene angkut buku-buku serta kira stok dia & confirmkan.) & x termasuk buku-buku yg perlu aku susun bertingkat kat bilik stor. Adesh..haraplah esok aku kerja kat department floor plak. tapi floor tension plak lyn kerenah pelanggan. Takpelah just stick with the Office departmenr.

Aku, Aainaa dan Aimi disebabkan budak baru so kami shift pagi iaitu daripada pukul 10-6:30(pkul 9 kami briefing sejam, perkenalkan diri). then mulalah kerja angkat2 berat. mula2 aimi dengan Aainaa dihantar kerja kat floor deprtment. Aimi dekat GB(general books) & Aainaa as CS(Customer service). Aku? Kena hantar kat office floor la sebab aku pnye borang daftar hilang lagi buat kali kedua.CISH. tapi aimi cancel buat flooring sbb ketua department dia tak datang so aimi pn kerja kat Office. tlg aku angkat berat. tapi aku x kisah. dalam office pn happening jugak.dengan adanya Ugentiren.(bekas 5sk2 tahun lepas. hahahah..x sangka aku.member nizar rupanya)

first skali aku buat ialah- buat pricing, iaitu letak tanda harga. aduhh..bkn sng jugak nk letak tanda harga. ada caranya.

Agak lama buat benda alah tu. sampai aku lunch break pukul 1.15-2 ptg pn tak habis lagi. Lepas habis buat pricing. Kak Hayati ke sapa tah(aku ske akak tu) dia suruh aku buat ST iaitu kira stok kat setiap kotak mengikut invois dalam data kertas yg dia bagi. Aku mula2 mmg lah paham masa dia terang. tapi lepas dia blah...Aku dah mula confius. mana taknya. aku dapat 2 pulak tu data ST. satu data ST pihak MPH parade ke customer lain, satu lagi semak ST(stok) daripada Penjual MPH. yg ST MPH ke customer tu takde masalah sgt ah...cuma aku cari je benda tu, pastu hantar kat Counter Customer service, Kak Aisya je yang akan key-in dan semak. Tapi sampai part ST daripada pengeluar kita tu. Aduhaiii..macam nak tercabut pinggang, terkehel tangan, terkerat jari(paper cut), & paling best,....dihempap timbunan kotak berat berisi buku-buku yang tinggi bak KLCC. Nasib aku tak terkena, dah lah kepala aku kat bawah tu, si Ugen plak hampir kena hempap gak sebab dia duduk di atas semua kotak2 yg bertimbun. nasib2. hahahha.salah kan aku plak dia. ceyh. LOL.:PP

tapi aku dah dapat call daripada Toys r Us pukul 12.42 tghari. tp aku x angkat. x sedar pn. hp aku dalam beg. x on pn. jd aku igt aku stay jelah kat MPH. malas ah nk tukar2. kalau nk berhenti kene buat surat resigned. malas la plak. baik stay je. hmmph. Biarlah...aku sng dengan suasana ni...walaupun SIOT penat. tp lumrahlah kan. kerja apa tak penat. hehehhe.;))))

bye-bye.

:P

Wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!~

Wednesday, December 24, 2008
KERJA OHH KERJA!


Hari ni, Aku dengan Aainaa sepatutnya pergi subang PARADE dengan tujuan yang satu..iaitu, meng 'APPLY' kerja. patutnya aku pergi apply sorang je dengan Aimi teman aku. Tpi malam tu tiba-tiba Aainaa call aku tanya:

'Alyaa, esok nak pergi apply kerja pukul berapa?"

Aku peliklah. bukan ke Aainaa dah kerja kat Parkson. harini hari ketiga dia bekerja. tapi tup.tup. dia stop secara mendadak. tanpa pengetahuan bosnya, Encik Azhar. hahahaha..selamber gle si Aainaa ni. berani betul Tabiikkk spring. lol(gilo aku.)



so. pukul 10 pagi aku bertolak dgn Aainaa dgn Aimi(lps bgtaw mama yg aku nak apply kerja. mama approve je.YEAY! ). tapi sebelum pergi parade Aimi nak jmpe si Fazli nak bagi buku Chef(yg aku belum baca lagi..cish. bila dia bg kat fazli pun aku taktaw.) Lompat jalan cerita, sampai kat Parade, singgah Mcd dulu. Lapo.lapo(padahal aku dah NGAP cereal pagi tadi. hehehe. Perut besau. dah gemok dh(risao risao.))



pukul 11 baru pergi TOys R Us nak apply kerja. sampai2 tu, terdgr plak announcement nama "Muhd Azrul Uzid, Ada panggilan,' hahahahha. masa tu kitaorg baru nak melangkah pergi ke arah Azrul yg kelam kabut mengemas rak permainan apa tah. So, kitaorang tegur dia time dia tgh call manager dia thru Phone khas. nampak kitaorang boleh plak dia tanya soalan BAIKKKK punye...



"Korang buat apa kat sini?"



Eyceyh, bukan sekali dia ulang tanya benda sama. 2x plak tu. Haih,dia yang kata boleh bantu kalau nak apply kerja. boleh pulak tanya soalan tu. Ish3. Time yang sama pulak, Sufi yang datang daripada mana tiba2 jalan ke arah kitaorang. Cara dia datang kumpul kat kitaorang macam dia datang jumpa kitaorang kat korridor sekolah. Padahal tgh kerja tu. boleh2 pulak stop buat kerja jumpa kitaorang. Ish2. kesian dia tengah demam. memang nampak lemah je tadi. Aku tahu dia taknak MC sbb nak dpt gaji lebih. Aku taw lah gaji mahal. gaji segeralah katakan(ayat kami). hehehe.kayo ah korang lepas nie.



So, Yon pun bawak Aku dengan Aainaa ke counter Customer service. time nak tulis borang. Asal aku terasa macam kekok pulak. banyak pulak aku main cancel-cancel dalam borang. memang patut aku kena panggilan COMOT. hahahaha.memang comot kertas aku. tu baru setakat tulis borang mohon je tu dah kalut. siott betul. Aainaa rilek ah. setiap minggu dia tulis daftar mohon. hahahaha. 3 mggu berturut2. minggu pertama MPH, then parkson. then Toys r Us. huhuhu..



lepas habis tulis. aku ingatkan ada orang datang terus jmpe nak interview kejap ke apa ke. Pastu kakak yang memang ada kat situ(aku x taw nama dia. dia x kenalkan diri pun) kata:



"Korang tinggal kat mana ? Nanti kitaorang akan call,"



Ceyh...leceh ah camtu. nak call lagi..macam orang MPH je. kata je nak call tapi sampai sekarang, Handphone aku tak berdering pun tunjuk nombor yang aku tak kenal. cish. So FINE, kitaorang blah pegi MPH, lepak2 kejap. baca2 ah selama sejam. dalam2 sejam tu, Aku nampak ah ramai pulak geng2 lelaki ada kat sini. semuanya besar-besar. bulat-bulat. pakai spec. Aku ingat diaorang ni nak baca2 ah jugak. so pedulik apa aku ngan Aainaa kan.



Lepas 3 majalah aku baca, aku dah mula boring. Aainaa kat sebelah aku pulak daripada tadi baca satu buku je. satu buku dia baca lama pulak tu. sampai aku habis 3 majalah baru dia dah habis baca satu majalah REMAJA. pastu kitaorang bosan. blah ah nak cari Aimi. tapi bukan setakat AImi je kitaorang jumpa. tapi Ida Amelia pun kitaorang jumpa. Maklumlah pekerja situ katakan. Ida lah yang bantu kitaorang jumpa Kak Yat @ Kak Yatimah(yg sepatutnya interview kitaorang seminggu sebelum ni)


Dalam-dalam kitaorang nak follow Kak Yatt. Nampak ahh geng2 lelaki tadi yang asyik melilau sana sini pergi ke Counter customer service. rupa2 nya diaorang pun nak apply kerja. No wonder ah daripada tadi berpusing-pusing kat situ.taktahu nak mohon kat siapa,huhuhu.


Mula-mula interview, Aimi yang kena, then Aainaa. aku ingat aku tak kena sebab Kak Yatt kata dia hilang borang aku tapi lepas Aainaa kak Yatt panggil juga aku buat interview. Kitaorang dah rasa macam bukan buat interview je time tu. macam tengah borak je. selesa betul yelah. sebab buat interview bukan buat kat dalam office tapi kat cafe tepi tu. Selepas aku kene interview aku perasan Fazli dah datang time aku tengah isi borang. so aku beritahu Kak Yatt tentang Fazli. Fazli pula kena interview takmao kalah. aku, aainaa dengan Aimi duduk kat satu sudut jauh gile daripada diaorang pun boleh dengar suara Fazli sebut 'Minah Arab,' gelak macam ssiot pun ada. kitaorang pun terikut gelak kat tepi sudut tu. Tapi Alhamdulilaah. time tu jugak. kita berempat diterima kerja. mula hari Jumaat ini bagi Aainaa dan Aimi(aku maybe.Kak Yatt bagi pengecualian untuk aku berfikir bila nak mula) Fazli pulak hari Selasa depan.



Haha. lain yang aku nak pergi Apply kerja. lain pulak yang dapat...hehehe.

Aku sebenarnya masih serba salah nak terima MPH ni. sebab sebelum ni aku apply MPH sebab aku taktahu mana tempat aku nak kerja lagi. alang2 aku dah Apply Toys r Us. aku teringin nak rasa environment baru. MPH dah beberapa kali aku masuk. dah muak kadang2. tapi okey ah jugak. asalkan aku dapat kerja.

Muhd Azrin pun dah mula mohon MPH(kata nya dah boring dah jadi penganggur kehormat kat rumah.hehe.taw pun) dia dengan Rahimi(budak primary aku) pun apply MPH.

P/s: Tapi aku masih mengharap Toys R Us dapat call aku secepat mungkin. Harap Esok dia call aku. pls3. Sebab esok aku dah kena beri kata putus daripada Kak Yatt. Kak Yatt akan call aku esok..adeshhh...
Wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!~